Upside down tiny house playhouse


This marvellous playhouse designed by alma-nac has just won the AJ/James Hardie House of Colour competition to design a jolly playspace for children to be sited in Green Park Village, Reading. Here's what they say about it:
"The floor becomes the sky, the roof becomes the floor, enter through the chimney and slide out of the front door... Favourites like tunnels, slides, nets and ladders are all included but with a slightly strange context that sparks the imagination and forms the basis for stories and adventures alike... As a meeting space and destination for children and adults alike, the house is intended to be sited in an open area against a domestic backdrop, emphasising its subtle eccentricities and celebrating the colourful cladding material used throughout the village."

Comments